Την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή περιέγραψαν οι παίκτες της ομάδας.

Ως αντίδραση στις μεγάλες οφειλές που υπάρχουν, αποφάσισαν να απέχουν από την προπόνηση της Πέμπτης και έπειτα εξέδωσαν ανακοίνωση, στις οποία αναδεικνύουν το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει.

Σημειώνουν λοιπόν ότι δεν αποποιούνται των ευθυνών τους για την αγωνιστική πορεία της ομάδας, ωστόσο τονίζουν ότι δεν έχουν λάβει ούτε τα μισά από τα δεδουλευμένα τους και πλέον δεν έχουν άλλα περιθώρια υπομονής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή θέλουμε, μέσω της παρακάτω κοινής ανακοίνωσή μας να απευθυνθούμε δημόσια στη διοίκηση της ομάδας, αλλά και να ενημερώσουμε τους, φιλάθλους μας για όσα βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.

Τα οποία, το τονίζουμε αυτό, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν για εμάς δικαιολογία και δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες που μας αναλογούν, για την αγωνιστική πορεία της ομάδας.

Τις αναλαμβάνουμε πλήρως και υποσχόμαστε πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα δύο παιχνίδια που απομένουν. Από τους φίλαθλο, μας ζητάμε μόνο να μας στηρίξουν, όπως άλλωστε πράττουν από την αρχή του πρωταθλήματος.

Την ίδια στιγμή όμως δεν δύναται να παραληφθεί το γεγονός πώς έχουμε λάβει λιγότερα από τα μισά χρήματα που έπρεπε να μας έχουν καταβληθεί, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις συναδέλφων μας που έχουν λάβει μόλις το 20% των συμφωνηθέντων απολαβών τους.

Ουδείς πρέπει να λησμονεί πως είμαστε επαγγελματίες και μέσω του ποδοσφαίρου κερδίζουμε τα προς το ζην τόσο για εμάς όσο και για τις οικογένειες μας.

Ζητούμε λοιπόν από την διοίκηση διευθετήσει άμεσα μέρος των οφειλών που υπάρχουν, όχι μόνο προ εμάς αλλά και στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα και βρίσκονται σε αντίστοιχη δυσχερή θέση.

Η σημερινή μας αποχή ήταν το μήνυμα πως δεν υπάρχουν περαιτέρω περιθώρια υπομονής.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή».