Αγγλία

Αποζημίωση 23 εκατ. ευρώ ζητά ο Κόντε από την Τσέλσι!

Το σίριαλ ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται ότι θα έχει αρκετά επεισόδια ακόμα…

Μπορεί ο Αντόνιο Κόντε να έχει φύγει από το Λονδίνο εδώ και αρκετούς μήνες, φαίνεται όμως ότι το πνεύμα του συνεχίζει να τριγυρνά κάπου εκεί. Κι αν δεν είναι το πνεύμα του, σίγουρα θα είναι ένας από τους δικηγόρους του που διαπραγματεύεται την οριστική λύση της συνεργασίας με την Τσέλσι.

Κάτι που δεν φαίνεται ότι θα γίνει εύκολα και σίγουρα όχι «αναίμακτα». Ο Ιταλός προπονητής αξιώνει 23 εκατ. ευρώ αποζημίωση από τους Λονδρέζους: 13 εκατ. για την πρόωρη λύση της συνεργασίας και επιπλέον 5 έως 10 εκατ. για δυσφήμιση.

Η Gazzetta dello Sport, αναφέρει πως η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου έχει ήδη συγκαλέσει δύο συναντήσεις στις οποίες ο Κόντε δεν εμφανίστηκε. Γεγονός είναι πάντως, πως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς επιθυμεί την όσο το δυνατότερο γρηγορότερη λύση των εκκρεμοτήτων ώστε να πουλήσει άμεσα την ομάδα.

Η πλευρά της Τσέλσι υποστηρίζει πως αναγκάστηκε να πουλήσει τον Ντιέγκο Κόστα εξαιτίας της κόντρας του με τον Κόντε, όμως οι δικηγόροι του πρώην τεχνικού της ομάδας το αντικρούουν λέγοντας πως ο σύλλογος είχε κέρδος από την συγκεκριμένη πώληση.

Το ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως οι δικηγόροι της Τσέλσι έχουν μια ολόκληρη λίστα με παραπτώματα του Κόντε η οποία περιλαμβάνει περιπτώσεις ασυνέπειας στις υποχρεώσεις του απέναντι στους χορηγούς μέχρι και το ότι πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε λάθος θέση από αυτή που είχε!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x