Stoiximan Super League

Απρόοπτο με Καμπιάσο στον Ολυμπιακό

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει ο Ολυμπιακός. Αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης ο Καμπιάσο, αλλά δεν ανησυχούν οι «ερυθρόλευκοι».

Το μυαλό μόνο στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν στον Ολυμπιακό, που θέλουν τη νίκη στο ματς της Κυριακής. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανεβάσει ρυθμούς για το σημαντικό ματς που ακολουθεί, με τον Τάκη Λεμονή να πατάει γκάζι στην προπόνηση μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το σχήμα που θα παρατάξει, αν και φαίνεται να έχει καταλήξει στους εννιά από τους έντεκα που θα παίξουν κόντρα στον ΠΑΣ.

Επί της ουσίας, ο Τάκης Λεμονής, δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον παίκτη που θα είναι στα χαφ δίπλα στον Ρομαό, καθώς και τον ποδοσφαιριστή που θα βρίσκεται στην κορυφής της επίθεσης, με Ανσαριφάρντ και Καρντόσο να διεκδικούν μια θέση.

Στον άξονα, Καμπιάσο και Μάρτινς διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα, με τον Αργεντινό να αποχωρεί τραυματίας στην χθεσινή προπόνηση. Ο Καμπιάσο δέχθηκε χτύπημα και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους, αλλά στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν και είναι σίγουροι ότι ο παίκτης θα είναι στη διάθεση του Τάκη Λεμονή.

Από εκεί και πέρα, το πιο πιθανό σχήμα είναι με Καπίνο στο τέρμα, με τους Φιγκέιρας και Ντε λα Μπέγια να είναι στα άκρα, ενώ στα στόπερ θα είναι ο Ρέτσος και ο Ντα Κόστα, με τον Μαροκινό να είναι έτοιμος μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Από εκεί και πέρα ο Ρομαό θα είναι στα χαφ με έναν εκ των Καμπιάσο ή Μάρτινς μαζί του, ο Φορτούνης θα είναι μπροστά τους, ενώ οι Σεμπά και Μάριν στα άκρα και ένας από τους Ανσαριφάρντ ή Καρντόσο στην κορυφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x