Ο Αργεντινός επιθετικός της «Ένωσης» τόνισε πως έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να ισοφαρίσουν και πως είναι στενάχωρο το γεγονός πως δέχονται πρώτοι γκολ και μετά τρέχουν να «γυρίσουν» το αποτέλεσμα. Θεωρεί πως οι αντίπαλοι τους έχουν «διαβάσει» καλά και τους ξέρουν αγωνιστικά, πιστεύει πως με την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου θα προκριθούν στη Βιέννη και «αποθέωσε» τους αμυντικούς του για την εμφάνιση του δεύτερου μέρους.

Αναλυτικά: «Στη φάση του ακυρωθέντος γκολ μου, κάνω την κεφαλιά, ο αντίπαλος έρχεται προς εμένα και εγώ απλώς στηρίζομαι. Όταν δεχτήκαμε στο 8'’ το πρώτο γκολ ο κόσμος μας γύρισε ανάποδα, τα χάσαμε, αλλά κάναμε τεράστια προσπάθεια για να το "γυρίσουμε".

Συμβαίνει δυστυχώς αυτό, δεχόμαστε γκολ και μετά χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια από εμάς για να αλλάξει η κατάσταση, αλλά, τουλάχιστον, φεύγουμε με τον έναν βαθμό. Οι αντίπαλοι μας έχουν μελετήσει, ξέρουν πως παίζουμε, πως κάνουμε επίθεση, από τη στιγμή που "γυρνάμε" τα παιχνίδια είναι το ίδιο, αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί μένουμε πίσω στο σκορ.

Αν παίξουμε στη Βιέννη, όπως στο δεύτερο ημίχρονο απόψε, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, αλλά θα έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο με τη Ριέκα, θα τα πάμε πολύ καλά.

Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, πρέπει να ευχαριστήσουμε την άμυνά μας για την προσπάθειά της, γιατί χάρη σε αυτήν ο αντίπαλος δεν έκανε φάση στο δεύτερο ημίχρονο».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ