Stoiximan Super League

Αραούχο: «Πρέπει να κάνω… βιτρίνα για να χωρέσουν τα βραβεία»

Ενθουσιασμένος για τη διπλή βράβευσή του μετά τα όργια στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και προβληματισμένος μονάχα για το πού θα… χωρέσει τα συνεχή έπαθλα εμφανίστηκε ο Κάρλος Αραούχο.

Απόλυτα ικανοποιημένος που η απόδοσή του βοηθάει την ΑΕΚ -και παράλληλα αναγνωρίζεται από τον κόσμο- εμφανίστηκε ο Κάρλος Αραούχο.

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία για τον MVP και το ομορφότερο γκολ της αγωνιστική, ο Αργεντινός δήλωσε χαρούμενος που η ομάδα επωφελήθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τόνισε, δε, ότι το μόνο αρνητικό από τις συνεχείς διακρίσεις του είναι πως θα πρέπει να φτιάξει ειδική… βιτρίνα στο σπίτι του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αραούχο

Για τα πολλά βραβεία που ήδη έχει κατακτήσει: «Πρώτα απ' όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί απ' τη στιγμή που έχω έρθει έχω βραβευθεί πέντε φορές (σ.σ. μαζί με αυτά του MVP στο ΟΑΚΑ) και είναι πολύ θετικό για μένα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι θα πρέπει να κάνω μια μεγάλη βιτρίνα στο σπίτι μου για να χωρέσουν».

Για το ότι αυτή τη φορά έκανε το… νταμπλ: «Η αξία είναι ίδια για μένα. Πάντα προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα, είτε κατακτήσω διπλό βραβείο, είτε όχι. Το σημαντικό είναι να μπορώ να βοηθάω την ομάδα. Ελπίζω και στο επόμενο ντέρμπι να πάρω ακόμα ένα βραβείο».

Για τη δήλωση του Σιμόες ότι στις προπονήσεις βάζει συχνά γκολ όπως το δεύτερο με τον ΠΑΟΚ: «Κάθε γκολ που πετυχαίνω είναι ξεχωριστό και έχει τη σημασία του. Είναι αλήθεια ότι είχα πολύ καιρό να πετύχω ένα τόσο όμορφο γκολ, αλλά ελπίζω το Σάββατο κόντρα στον Ατρόμητο να μπορέσω να σκοράρω ένα ακόμα πιο όμορφο».

Τον Σέρχιο Αραούχο βράβευσε ο φίλαθλος της ΑΕΚ, Αλέξανδρος Μαργαρίτης, ο οποίος υποστήριξε: «Ήταν μια πολύ ευχάριστη στιγμή. Τιμή είναι που ανήκουμε σ' αυτή την ομάδα. Μακάρι η απόδοση του Αραούχο να παραμείνει στα επίπεδα που είναι αυτή τη στιγμή. Η ΑΕΚ έχει ανακάμψει, έχει κάνει βήματα μπροστά, αλλά δεν θα έπρεπε να τρέχουμε για να φτάσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x