Stoiximan Super League

Άρεσε ο Ηρακλής κόντρα στις ρεζέρβες του Άγιαξ

Ο Ηρακλής έπαιξε σε φιλικό με τους… αναπληρωματικούς του Άγιαξ, ήρθε ισόπαλος με 1-1 και άφησε αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον με την εμφάνισή του.

Αρχίζει και ανεβαίνει ο Ηρακλής. Στο πιο δυνατό του τεστ με τις ρεζέρβες του Άγιαξ, ο Γηραιός ήρθε ισόπαλος 1-1, είχε ευκαιρίες να πάρει τη νίκη και άφησε πολύ καλές υποσχέσεις για το μέλλον με την εμφάνισή του.

Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του Αίαντα, Πίτερ Μπος, χρησιμοποίησε τους αναπληρωματικούς, αφού δεν ήθελε να επιβαρύνει τους βασικούς του ενόψει του επαναληπτικού με τον ΠΑΟΚ. Από το πρώτο παιχνίδι, πάντως, με τον «δικέφαλο του βορρά» στην Ολλανδία, μόνο ο Τσέρνι αγωνίστηκε και στα δύο ματς (ως αλλαγή).

Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο ματς και στο 12’ το σουτ του Λεοζίνιο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ωστόσο 5 λεπτά αργότερα ο Άγιαξ άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Ζίφκοβιτς, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος. Ο Γηραιός είχε στο πρώτο ημίχρονο την κατοχή, αλλά δυσκολευόταν να φτιάξει πολλές στιγμές. Στο 45’, όμως, η… εμπειρία μίλησε! Ο Λεοζίνιο έβγαλε για τον Περόνε, ο οποίος έσκαψε τον Ονάνα και έκανε το 1-1.

Στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης, ο Γηραιός είχε δύο καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί αλλά η κεφαλιά του Μπικιάρη και το σουτ του Αμαραντίδη πέρασαν λίγο άουτ. Ο Ηρακλής συνέχιζε να έχει την κατοχή, να πιέζει και να δημιουργεί αλλά οι παίκτες του δεν μπορούσαν να βρουν τον στόχο. Τελευταία καλή στιγμή στο ματς, όταν ο Ζίφκοβιτς πέρασε τον Περνίς και σούταρε αλλά ο Λάσκαρης έδιωξε σε κόρνερ.

Η ενδεκάδα του Ηρακλή: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Τσότρας, Ιντζόγλου, Ρότας, Μοντέιρο, Δούμτσιος, Λεοζίνιο, Περόνε

Οι έντεκα του Ηρακλή στο δεύτερο μέρος: Περνίς, Τσότρας, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Κυριακίδης (αρχηγός), Αγγελόπουλος, Ανδρεόπουλος, Αμαραντίδης, Καλφούτζος, Πασάς, Μπικιάρης

Η ενδεκάδα του Άγιαξ: Ονάνα, Ντε Λιγκτ, Σάνιεζ, Σαβαστάνο, Ντε Γιονγκ, Τσέρνι, Σινγκράβεν, Ζίφκοβιτς, Νούρι, Μούριτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x