Stoiximan Super League

Άρεσε το πλάνο της ΑΕΚ στον Μοντανιέ

Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Φιλίπ Μοντανιέ. Ο Γάλλος έδειξε ενδιαφέρον για το πρότζεκτ που του ανέλυσε ο εκτελεστικός διευθυντής, ο οποίος θα δει και τον Αρουαμπαρένα.

Πρόσφορο έδαφος φαίνεται να υπάρχει για συνεργασία της ΑΕΚ με τον Φιλίπ Μοντανιέ. Όπως ήταν προγραμματισμένο, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς (που γι’ αυτόν τον λόγο ταξίδεψε στο Παρίσι) συναντήθηκε με τον Γάλλο τεχνικό.

Η συζήτηση των δυο έγινε σε αρκετά καλό κλίμα, με τον εκτελεστικό διευθυντή της «Ένωσης» να του αναλύει το πλάνο του συλλόγου και τον Μοντανιέ να δείχνει ενδιαφέρον για την προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία

Σημειώνεται ότι ο Μπάγεβιτς δεν είχε επαφή με τον Κλοντ Πιέλ (όπως ανέφεραν φήμες πριν το ταξίδι του) ενώ θα συνεχίσει τις συναντήσεις του με προπονητές.

Σε αυτό το πλαίσιο θα κάνει κουβέντα και με τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα (που βρίσκεται στο Μιλάνο για τον τελικό του Champions League) και αφού κάνει τις εισηγήσεις του για όλους τους υποψηφίους προπονητές στον Δημήτρη Μελισσανίδη, αναμένεται μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να υπάρξουν αποφάσεις για τον εκλεκτό που θα κάτσει στον πάγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x