Ισπανία

Αρέσει σε Σεβίλλη ο Ακόστα

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σεβίλλης βρίσκεται ο Ακόστα, σύμφωνα με τη «Μarca».

Μεταγραφικό ντεμαράζ πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα η Σεβίλλη και ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέρεται να ενδιαφέρει την ομάδα του Τζουλέν Λοπετέγκι, είναι ο Λουτσιάνο Ακόστα.

Έτσι τουλάχιστον μεταδίδει η «Μarca», γράφοντας πως το όνομα του Αργεντινού επιτελικού μέσου βρίσκεται σημειωμένο στο μπλοκάκι του Μόντσι.

Μάλιστα, αναφέρει πως ο τεχνικός διευθυντής των Σεβιγιάνων έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή της αμερικανικής Ντι Σι Γιουνάιτεντ.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί έναν από τους σταρ που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ και στο παρελθόν έχει ακουστεί για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Παρί Σεν Ζερμέν, φτάνοντας μάλιστα πολύ κοντά στη δεύτερη τον περασμένο χειμώνα.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ωστόσο, εμφανίζεται θετικός στο να αγωνιστεί στη La Liga και η Σεβίλλη φαντάζει μία καλή περίπτωση, με τις όποιες εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Ο Ακόστα αγωνίζεται από το 2016 στο σύλλογο της αμερικανικής πρωτεύουσας, έχοντας καταγράψει 117 συμμετοχές και 23 γκολ.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x