Stoiximan Super League

Να φανεί… Άρης

Στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται με δύο σημαντικές απουσίες τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι για τον Άρη το σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «κίτρινοι» θέλουν το… τρίποντο με το οποίο θα προσπεράσουν τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία, αφού η μεταξύ τους διαφορά είναι στους δύο βαθμούς, και να επανέλθουν εκείνοι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει δύο σημαντικά όπλα στη διάθεσή του, αφού δεν υπολογίζει τον Ματίγια και τον Ματέο Γκαρσία που βγήκε χθες νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με τους «κυανόλευκους».

Οι γηπεδούχοι θα παίξουν με 4-2-3-1. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούντγκρεν, Ροζ, Μπεναλουάν και Ιωάννου. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σάσα και Τζέγκο, με τους Μπρούνο και Γκάμα στα πλάγια. Σε ρόλο οργανωτή θα αγωνιστεί ο Μπερτόγλιο και ως σέντερ φορ ο Μάνος.

Μεταξύ τους

Ο Άρης δεν έχασε στο Περιστέρι στον πρώτο γύρο, αν και έπαιζε με 10 παίκτες από νωρίς και βρέθηκε να χάνει με 2-0. Ισοφάρισε σε 2-2 σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι. Βέβαια καλείται τώρα να βρει τη νίκη, ιδιαίτερα στην έδρα του.

Ο Ατρόμητος είναι αήττητος στα επτά τελευταία παιχνίδια του με τον Άρη για το πρωτάθλημα. Έχει κερδίσει τα τέσσερα παιχνίδια, ενώ έχουν και τρεις ισοπαλίες. Ο Άρης έχει να νικήσει τον Ατρόμητο από τον Απρίλιο του 2013, 1-0 στο Περιστέρι (82’ σουτ Τάτος), ενώ έπαιζε από το 19’ με 10 παίκτες. Τότε έκανε σημαντικό βήμα για τη σωτηρία του.

Ο Ατρόμητος έχει καταφέρει να φύγει χωρίς ήττα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» στα έξι τελευταία επίσημα παιχνίδια εκεί, πέντε από αυτά για το πρωτάθλημα. Ο Άρης νίκησε για τελευταία φορά στις 30 Οκτωβρίου 2010, 2-0 τότε.

Διαβάστε ακόμη

Έβαλε φωτιά στη βαθμολογία ο Αστέρας - «Σκοτωμός» για τη 2η θέση
Ροζ: «Κάθε ματς από εδώ και πέρα το βλέπουμε σαν τελικό»
Άρης: Χωρίς Γκαρσία και Ματίγια κόντρα στον Ατρόμητο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x