Ισπανία

Αρμπελόα: «Η Ρεάλ πρέπει να κρατήσει τον Μπέιλ»

Σύμφωνα με τον Αλβάρο Αρμπελόα, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρέπει να αφήσει τον Μπέιλ να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Αρκετές φήμες θέλουν τον Γκάρεθ Μπέιλ να αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο πρώην αμυντικός της «βασίλισσας», Αλβάρο Αρμπελόα, θεωρεί ότι η ομάδα θα κάνει μεγάλο λάθος εάν τον αφήσει να φύγει.

Σε δηλώσεις του στη «Marca» είπε αναλυτικά: «Πραγματικά ελπίζω η Ρεάλ να μην πουλήσει τον Μπέιλ, βεβαίως δεν θα ήθελα. Δεν πιστεύω ότι ο χρόνος του στην Μαδρίτη τελείωσε ή ότι βρίσκεται σε κακή φόρμα, νομίζω έχει πολλά να δώσει ακόμα στο σύλλογο».

Ενώ για τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Ουαλός εξτρέμ, είπε: «Εάν ήμουν ο Ζιντάν, θα εμπιστευόμουν τον Μπέιλ περισσότερο επειδή ξέρω ότι όταν είναι στα καλά του, παίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Τα θέματα που έχει με τους τραυματισμούς είναι δύσκολα για εκείνον, όμως η Ρεάλ χρειάζεται όλους τους παίκτες και ο Γκάρεθ μπορεί να προσαρμοστεί ξανά μαζί με τους υπόλοιπους».

Αρμπελόα και Μπέιλ έχουν συνυπάρξει με την φανέλα των «μερένχες» από το 2013 μέχρι το 2016. Έτσι λοιπόν, ο πρώην Ισπανός μπακ γνωρίζει τις ικανότητες και δυνατότητες του παλιού του συμπαίκτη αρκετά καλά και πιστεύει πολύ πώς μπορεί να επιστρέψει δυνατότερος.

Επιμέλεια: Δημήτρης Φραγγάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x