Γ' Εθνική

Αρναούτης στον ΣΠΟΡ FΜ: «Ο Ιωνικός δεν ανέβηκε για να ξαναγυρίσει πίσω»

Για την επόμενη μέρα του Ιωνικού μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Αρναούτης, που κατηγορηματικά δήλωσε ότι η ομάδα δεν ανέβηκε για να γυρίσει κάποια στιγμή πίσω.

Για την πολύ μεγάλη επιτυχία του Ιωνικού, που κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδό του στη Football League, μετά τη χθεσινή του νίκη επί του Αιολικού μίλησε ο Δημήτρης Αρναούτης στον ΣΠΟΡ FM.

Ο Έλληνας τεχνικός, που συνετέλεσε τα μέγιστα στη μεγάλη επιτυχία της ομάδας της Νίκαιας, τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι το τοπίο δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο για την αναδιάρθρωση, ξεκαθάρισε ότι ο Ιωνικός δεν ανέβηκε για να γυρίσει κάποια στιγμή πίσω.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM και τους Μάνο Ζερβάκη και Τόλη Κοτζιά:

«Αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε σε μία ιδιαίτερη πραγματικότητα, γιατί αλλιώς άρχισε η σεζόν και αλλιώς συνεχίστηκε. Εμείς αναλάβαμε από την 3η αγωνιστική και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και έφτασαν στον στόχο».

Για τη συμβολή της οικογένειας Τσιριγώτη: «Η οικογένεια Τσιριγώτη έκανε πολλές εργασίες. Δεν εξασφάλισε μόνο την οικονομική σταθερότητα. Βελτίωσε τα δημοσιογραφικά, τις προπονητικές εγκαταστάσεις. Έκανε τρομερή προσπάθεια στις εγκαταστάσεις. Μεγάλη επένδυση. Εμείς πήγαμε και από την πρώτη μέρα μας στήριξαν όλοι οι οπαδοί της ομάδας. Έκαναν και πολλά ταξίδια και αποτελούν ένα αναπόσπαστο μέρος της ομάδας. Χθες ήταν μία τρομερή ατμόσφαιρα με πάνω από 4.000 κόσμο».

Για το δικό του μέλλον: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον κ. Τσιριγώτη κι αυτό γιατί δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο. Ένα είναι το σίγουρο. Ο Ιωνικός δεν ανέβηκε για να ξαναγυρίσει πίσω. Υπάρχει κορμός αρκετά δυνατός, με παιδιά νέα και με δίψα για διάκριση και πάνω εκεί θα στηριχθούμε. Η χθεσινή ατμόσφαιρα ήταν τρομερή. Με 4.500 κόσμο και δεν έπεσε ούτε ένα μπουκάλι».

Για το γεγονός ότι κέρδισε την άνοδό της και η ομάδα μπάσκετ: «Όταν μια ομάδα έχει και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, τότε υπάρχει και ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση και αυτό περιμένουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x