Γενικά

Αρνείται το ροζ σκάνδαλο ο Αρμέρο (video)

Οι φήμες και τα σενάρια ήθελαν την γυναίκα του Πάμπλο Αρμέρο να τον «πιάνει» στα πράσα, την ώρα που έκανε σεξ με δύο ιερόδουλες στο σπίτι τους. Ο Κολομβιανός το αρνείται και ποζάρει με τη σύζυγό του…

«Σεισμό» προκάλεσαν -προσωρινά- στην Βραζιλία τα σενάρια που ήθελαν τον Πάμπλο Αρμέρο να πρωταγωνιστεί σε ροζ σκάνδαλο.

Σύμφωνα μ' αυτά, ο Κολομβιανός μπακ-χαφ, που αγωνίζεται πλέον στην Φλαμένγκο, είχε… περιπέτειες με δύο ιερόδουλες σπίτι του.

Το κακό της υπόθεσης είναι πως βάσει του... μύθου, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω απ' τη γυναίκα και τον πατέρα του!

Όπως είναι φυσικό όλη αυτή η κατάσταση προκάλεσε σάλο στην χώρα του καφέ. Γι’ αυτό και ο ίδιος ο πρώην παίκτης της Μίλαν φρόντισε να τα… μαζέψει και να διαψεύσει τη φημολογία.

Όχι μόνο με λόγια, αλλά και με… έργα, αφού πόζαρε μαζί με τη σύζυγό του, φιλήθηκαν κι έδειξαν σε όλο τον κόσμο πως είναι μια χαρά!

Mi esposa sabe que soy su Arrosito con coco..?? asi que por favor con mentiras no?????????????????? no inventen????????????????????@mariajobra27

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Pablo Estifer (@pabloestifer) στις




«Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι κακοί που γράφουν τέτοιου είδους πράγματα. Δεν ξέρω ποιος τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω πως θα κινηθώ νομικά, διότι είναι άδικο αυτό που συνέβη και ήθελε να με καταστρέψει. Όλα είναι τέλεια…», είπε χαρακτηριστικά ο Αρμέρο, βάζοντας φρένο στον «χαμό» που ‘χε δημιουργηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x