Stoiximan Super League

Άρνεσεν: «Στη λίστα μας ο Κουλούρης, αλλά…»

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και νυν της Άντερλεχτ, Φρανκ Άρνεσεν, παραδέχθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον των Βέλγων για τον Κουλούρη, αλλά επεσήμανε ότι δεν θα γίνει πρόταση τώρα.

Τον τελευταίο καιρό «παίζει» έντονα το όνομα του Ευθύμη Κουλούρη στο Βέλγιο και Φρανκ Άρνεσεν ήρθε να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και νυν των «μωβ» τόνισε ότι το όνομα του 23χρονου φορ, που βγήκε πρώτος σκόρερ στη Super League φέτος, είναι στη λίστα της ομάδας του, αλλά επεσήμανε ότι δεν πρόκειται να γίνει πρόταση άμεσα.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στην παρούσα φάση δεν έχουμε πρόθεση να καταθέσουμε πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Ευθύμη Κουλούρη, εκφράζοντας το ενδιαφέρον μας. Είναι ικανός στράικερ, έχω προσωπική εικόνα για τις δυνατότητές του, βρίσκεται μέσα στη μεταγραφική λίστα μας, αλλά, επαναλαμβάνω, πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει πρόθεση από την Άντερλεχτ για να εμπλακούμε σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για μεταγραφή του παίκτη», δήλωσε στη «Live Sport» ο Δανός και πρόσθεσε:

«Το όνομα του Κουλούρη συμπεριλαμβάνεται στη μεταγραφική λίστα μας, στην οποία όμως υπάρχουν άλλα 10 ονόματα στράικερ. Συνεπώς, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για άμεσο ενδιαφέρον. Οι μεταγραφές δεν είναι μια στατική διαδικασία. Θα αξιολογήσουμε τα δεδομένα για όλους τους στράικερ που μας ενδιαφέρουν και αναλόγως θα αποφασίσουμε αν θα επιδείξουμε έμπρακτο ενδιαφέρον για τον Κουλούρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x