Αγγλία

Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων της Άρσεναλ στον αγώνα με την Ντονκάστερ

Ένα ρεκόρ που δεν κολακεύει ιδιαίτερα την Άρσεναλ σημειώθηκε στον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Ντονκάστερ για το θεσμό του Λιγκ Καπ, καθώς διατέθηκαν μόλις 44.064 εισιτήρια από τους «κανονιέρηδες».

Από τη στιγμή που χτίστηκε το «Emirates Stadium», η Άρσεναλ ποτέ άλλοτε δεν είχε διαθέσει μόλις 44.064 εισιτήρια, με τον συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων να είναι αρνητικό ρεκόρ στο «Εmirates».

Επίσης, πρέπει να τονιστεί ότι από τα 44,064 εισιτήρια που εκδόθηκαν τα 5,500 εισιτήρια ανήκαν στους οπαδούς της Ντονκάστερ, οπότε καταλαβαίνει κανείς ότι οι φίλοι της Άρσεναλ ήταν ακόμα λιγότεροι. Τελευταία φορά που οι «κανονιέρηδες» διέθεσαν τόσα λίγα εισιτήρια, ήταν ακριβώς πριν έξι χρόνια και πάλι για αγώνα του Λιγκ Καπ κόντρα στη Σριούσμπερι, όταν και εκδόθηκαν 46.539 εισιτήρια.

Φυσικά, όταν μιλάμε για 44 χιλιάδες εισιτήρια για έναν αγώνα Κυπέλλου και σε ένα γήπεδο που χωράει 60 χιλιάδες θεατές, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα ήταν ικανοποιημένοι με την προσέλευση αυτή, όχι, όμως, στην Αγγλία που τα γήπεδα είναι σχεδόν πάντα γεμάτα.

Για να σημειωθεί το αρνητικό ρεκόρ στο ματς της Τρίτης, επηρέασε φυσικά η εμπορικότητα του αντιπάλου, αλλά και οι άσχημες εμφανίσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Το αποτέλεσμα ήταν πολλοί φίλοι της Άρσεναλ να προτιμήσουν να μην πάνε στο γήπεδο, παρά τις χαμηλές τιμές που υπήρξαν στα εισιτήρια (10 ευρώ στους ενήλικες, 5 ευρώ στα παιδιά).

Επιμέλεια:Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x