Γενικά

Άρνολντ: «Οι ομάδες και οι οπαδοί πρέπει να τιμωρούνται για ρατσιστικές συμπεριφορές»

Την άποψη πως πρέπει να τιμωρούνται οι οπαδοί που διαπράττουν ρατσιστικές επιθέσεις αλλλα και οι ομάδες τους, εξέφρασε ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Με τα φαινόμενα ρατσιστικών επιθέσεων να έχουν επανέλθει στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό στο χώρο του ποδοσφαίρου, άπαντες από το άθλημα και όχι μόνο, σπεύδουν να τις κατακρίνουν. Τελευταίος, ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Ο Άγγλος δεξιός μπακ, κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση της ιταλικής Ομοσπονδίας να μην τιμωρήσει την Κάλιαρι, για τα ρατσιστικά συνθήματα προς το πρόσωπο του Ρομέλου Λουκάκου.

«Προφανώς η ιταλική Ομοσπονδία είχε τους λόγους της να μην τους τιμωρήσει (Κάλιαρι), όμως πιστεύω πως κάθε ομάδα πρέπει να τιμωρείται για τέτοιες συμπεριφορές. Οι οπαδοί των ομάδων πρέπει να τιμωρούνται γι' αυτές τους τις πράξεις. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό στο άθλημα, ειδικά στις μέρες μας. Είναι πολύ δυσάρεστο όταν συμβαίνει», ήταν το πρώτο σχόλιο του Άρνολντ.

Ο Άγγλος, αναφέρθηκε και στον Λουκάκου, λέγοντας πως ο Βέλγος είναι αρκετά δυνατός για να το ξεπεράσει:

«Είμαι σίγουρος ότι, ειδικά ο Λουκάκου, είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας και θα το ξεπεράσει. Πιστεύω θα επανέλθει γρήγορα από αυτό που πέρασε και θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να σκοράρει».

Παράλληλα, ο Άρνολντ δεν άφησε ασχολίαστο και το γεγονός πως ο συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ, Άντι Ρόμπερτσον, αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει το λογαριασμό του στο twitter, μετά από απειλές που δέχθηκε. Αιτία αυτού του γεγονότος, το πέναλντι που υπέπεσε ο Σκωτσέζος, στην ήττα των «κόκκινων» από τη Νάπολι με 2-0 τη Τρίτη (17/9), για το Champions League.

«Είναι δυνατός πνευματικά, οπότε είμαι σίγουρος ότι όποιος και αν ήταν ο λόγος που το έκανε αυτό, ήταν για το καλό του. Την επόμενη φορά που θα τον δω, θα σιγουρευτώ πως δεν έχει κάτι. Νομίζω πως όλοι στην ομάδα του έχουν μιλήσει, για να βεβαιωθούν πως είναι εντάξει».

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x