Europa League

Αρτέτα: «Είναι απογοητευτικό και άδικο το αποτέλεσμα»

Άδικο χαρακτήρισε τον αποκλεισμό της Αρσεναλ από τον Ολυμπιακό ο Μίκαελ Αρτέτα μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Εμιρέιτς».

Ο Ισπανός τεχνικός των «κανονιέρηδων» τόνισε πως είναι απογοητευμένοι και πως δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που είχε δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα, στάθηκε στη μεγάλη ευκαιρία του Ομπαμεγιάνγκ μετά το 1-2 και τόνισε την υπερηφάνεια του για του παίκτες του και το πως διαχειρίστηκαν τα συνεχόμενα ματς των τελευταίων ημερών.

Αναλυτικά: «Μας πονάει το αποτέλεσμα, ήταν μεγάλη απογοήτευση για εμάς, ήταν δύσκολο να επιτεθούμε όταν έπαιζαν με δέκα παίκτες πίσω από το κέντρο. Δεχτήκαμε ένα τέρμα από στημένη φάση Πετύχαμε το γκολ, έπρεπε να διαχειριστούμε τα λεπτά που απέμεναν. Είχαμε μία εκπληκτική ευκαιρία με τον Ομπαμεγιάνγκ για να πάρουμε την πρόκριση, αλλά, αν δέχεσαι από δύο στημένες φάσεις δύο γκολ, τότε έχεις πρόβλημα».

Συνέχισε, λέγοντας: «Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια σε 11 ημέρες. Είμαι περήφανος για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές, πως αντέδρασαν, πως έπαιξαν, πως διαχειρίστηκαν την κατάσταση. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες, δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x