Stoiximan Super League

Άρχισε τα... δικά του με τον Άρη ο Γιουνές!

Το νέο «κανόνι» του Άρη άρχισε να... πυροβολεί! Ο άλλοτε δεύτερος σκόρερ της Σούπερ Λίγκας άνοιξε λογαριασμό με την κίτρινη φανέλα, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του φιλικού με την Ξάνθη.

Επέστρεψε στον τόπο του… εγκλήματος με γκολ ο Χάμζα Γιουνές!

Το νέο «κανόνι» του Άρη πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με την κίτρινη φανέλα, χαρίζοντας στην ομάδα του Πάκο Ερέρα φιλική νίκη απέναντι στην Ξάνθη (1-0), σε ένα γήπεδο όπου… οργίασε πριν δύο χρόνια, όταν είχε αναδειχθεί δεύτερος σκόρερ της Σούπερ Λίγκας 2015-16 με τους ακρίτες.

Η Ξάνθη μπήκε πιο… κεφάτη στον αγωνιστικό χώρο και ως το 20’ είχε μίνι κυριαρχία, με τον Καμαρά, μάλιστα, να δοκιμάζει δις τα πόδια του, αλλά τη μία δεν βρήκε στόχο, την άλλη ο Κουέστα φάνηκε σε ετοιμότητα και απομάκρυνε. Σιγά-σιγά, οι παίκτες του Άρη άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και να ψάχνουν τον Γιουνές στην κορυφή της επίθεσης. Τελικώς το γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, καθώς μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Ξάνθης, η μπάλα έφτασε στον Τυνήσιο επιθετικό, ο οποίος με ωραίο πλασέ βρήκε δίχτυα κι έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με… ορμή και στο δεύτερο μέρος, έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Στο 55’ η κεφαλιά του Κάστρο πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ναζλίδης έσωσε πάνω στη γραμμή το σουτ του Ντε Λούκας, διατηρώντας τον Άρη σε θέση ισχύος. Αφού πέρασε αυτό το… δύσκολο τέταρτο, στη συνέχεια ο Άρης ισορρόπησε εκ νέου την κατάσταση, αλλά κάπου εκεί έπεσε και ο ρυθμός… Οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, η κούραση άρχισε να κάνει την εμφάνισή της και μοιραία το τελευταίο «κομμάτι» του φιλικού κύλησε χωρίς τη σπουδαία φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας (40’ Μελιόπουλος), Κασάδο, Σιλά, Καμαρά (69’ Ορφανίδης), Ντε Λούκας, Ντουρίτσκοβιτς (69’ Σοφιάν), Γέντρισεκ, Κάστρο, Μπουλά (80’ Φασίδης).

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα (46’ Ανανγνωστόπουλος), Τζανακάκης (75’ Κωνσταντινίδης), Βελέθ, Σόουζα, Μενέντεθ (75’ Δεληζήσης), Μπάσα (75’ Βαλεριάνος), Ιντζόγλου (68’ Ματίγια), Κολάσο, Παυλίδης (81’ Μιλούνοβιτς), Γκαρσία (88΄Διαμαντόπουλος), Γιουνές (46’ Ναζλίδης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x