Stoiximan Super League

Άρχισε θεραπεία ο Μαουρίσιο, που μπαίνει χειρουργείο

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ άρχισε θεραπείες και τις επόμενες μέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Γεμάτο το ιατρικό δελτίο ενόψει Παναιτωλικού.

Στην αναμέτρηση του Σαββάτου (16/3, 19:00) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο είναι στραμμένη από σήμερα η προσοχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία άρχισε με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας υπό το βλέμμα του Ρασβάν Λουτσέσκου και των συνεργατών του, που για μια ακόμη φορά είδαν γεμάτο το ιατρικό δελτίο.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και υπό δυνατή βροχή δούλεψαν στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις.

Εκτός προπόνησης έμειναν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Δημήτρης Πέλκας, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα και έκαναν θεραπείες, όπως και ο Πόντους Βέρνμπλουμ. Από την άλλη, οι Στέλιος Μαλεζάς και Νίκος Καρέλης προπονήθηκαν κανονικά, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.

Τέλος, ο Χοσέ Μαουρίσιο, ακολουθεί θεραπεία προκειμένου να ηρεμήσει η άρθρωση και να μπορέσει να μπει στο χειρουργείο για την αποκατάσταση του τραυματισμού που αποκόμισε.

Η προπόνηση της Τετάρτης (13.03) είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x