Stoiximan Super League

Άρχισε τις διορθώσεις ο Δέλλας (WEB TV)

Ρεπό το πρωί… δουλειά και ένταση το απόγευμα στην ΑΕΚ. Ο Τραϊανός Δέλλας δούλεψε στο φουλ σε κατοχή, κυκλοφορία και πίεση, διορθώνοντας αυτά που δεν του άρεσαν απ΄το τελευταίο φιλικό.

Σιγά που θα την γλίτωναν. Ο Τραϊανός Δέλλας «γκάζωσε» τους παίκτες του –μετά το πρωινό ρεπό- στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έριξε το βάρος, όπως άλλωστε συνηθίζει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, σε τρεις τομείς. Κατοχή, κυκλοφορία και πίεση. Στόχος του σε μεγάλο βαθμό ήταν να δουλέψει πάνω σε όσα δεν του άρεσαν στην χθεσινή εικόνα της ομάδας του κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Οι «κιτρινόμαυροι» που ζορίστηκαν αρκετά από το πρόγραμμα, το οποίο συνοδεύτηκε με μπόλικες οδηγίες-παρατηρήσεις από τον προπονητή τους, είτε τα… άκουγαν, είτε επιβραβεύονταν από τις κινήσεις τους. Όλα αυτά έγιναν με τον Δέλλα να χωρίζει τους παίκτες του σε δύο γκρουπ.

«Κίτρινοι»: Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος (στόπερ), Γκάλο (δεξί μπακ), Σοιλέδης (αριστερό μπακ), Ανάκογλου και Γιόχανσον (δίδυμο χαφ), Μπαρπόσα (επιτελικός μεσος), Αραβίδης (αριστερό εξτρέμ), Πλατέλλας (δεξί εξτρέμ), Τζεμπούρ (φορ)

«Μπλε»: Τζανετόπουλος, Σβάρνας (στόπερ), Βασιλαντωνόπουλος (δεξί μπακ), Πεταυράκης (αριστερό μπακ), Κορδέρο (χαφ) μπροστά του Φαγέ (χαφ), Ζόριτς (χαφ), Κρισάντους (φορ)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x