Champions League

Αρχισυντάκτης της A Bola στον ΣΠΟΡ FM: «Μπορεί ο ΠΑΟΚ»

Ικανό για ένα καλό αποτέλεσμα στη Λισαβόνα απέναντι στην Μπενφίκα θεωρεί τον ΠΑΟΚ ο αρχισυντάκτης της A Bola, Μιγκέλ Κορέια.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βάλει βάσεις πρόκρισης στους ομίλους του Champions League απόψε στο «Ντα Λουζ» απέναντι στη Λισαβόνα. Δεν το λέμε εμείς, αλλά ο Μιγκέλ Κορέια, αρχισυντάκτης της A Bola, που μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα για την αποψινή αναμέτρηση.

«Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή ομάδα και μπορεί να πάρει καλό αποτέλεσμα απόψε στη Λισαβόνα. Αν παίξει όπως στα προηγούμενα ματς, μπορεί να πάρει μια ισοπαλία. Δεν είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι για την Μπενφίκα», δήλωσε ο Πορτογάλος συνάδελφος.

Ξεχωρίζοντας τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τον ΠΑΟΚ, είπε: «Ο Πίτσι είναι πολύ φορμαρισμένος και έχει ήδη πετύχει τέσσερα γκολ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Θέλει μεγάλη προσοχή».

Όσο για την ομοιογένεια στην άμυνα; «Η άμυνα της Μπενφίκα είναι ίδια με πέρσι, με μόνη διαφορά την απόκτηση του Βλαχοδήμου», ανέφερε.

Τέλος, εκτίμησε πως ο Αντρέ Αλμέιδα δεν χάνει το ματς. «Δεν προπονήθηκε χθες, αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό και θα παίξει σίγουρα. Άλλωστε η Μπενφίκα δεν έχει εναλλακτική θέση για τη θέση του δεξιού μπακ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x