Stoiximan Super League

Αρχίζει η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Έτοιμα είναι όλα πλέον για να ξεκινήσει το έργο της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε τα προσωρινά μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας στην περιοχή.

Αντίστροφα για να ξεκινήσει το έργο της υπογειοποίησης (που είναι απαραίτητο για το γήπεδο της ΑΕΚ) μετρά πλέον η Νέα Φιλαδέλφεια.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Πέμπτη εγκρίθηκαν τα προσωρινά μέτρα μέσω των οποίων θα ρυθμιστεί η κυκλοφορία στην περιοχή κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Το σχετικό απόσπασμα από τα πρακτικά αναφέρει:

«Έγκριση λήψης προσωρινών μέτρων ρύθμισης κυκλοφορίας επί των οδών Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου στην Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο κατασκευής του έργου "Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνας". Περίληψη απόφασης:

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ενέκρινε τη λήψη προσωρινών μέτρων ρύθμισης κυκλοφορίας επί των οδών Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου, στην Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο κατασκευής του έργου «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x