ΑΣ ΠΑΟΚ: «Ιστορικό πρώτο βήμα, θα είναι σημείο αναφοράς για όλη την Β. Ελλάδα το γήπεδο»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρεται στις πολύ σημαντικές εξελίξεις για τη νέα Τούμπα, εξέδωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Μέσω αυτής χαρακτηρίζει ιστορική τη στιγμή, καθώς πέρασε από τη Βουλή η τροπολογία για την παραχώρηση έκτασης 30 στρεμμάτων και τονίζει θα είναι σημείο αναφοράς για όλη της Βόρεια Ελλάδα το νέο «σπίτι» της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Φίλαθλοι, αθλητές και Διοίκηση, σύσσωμος ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ χαιρετίζουν τη σημερινή ιστορική κατάθεση και υπερψήφιση στο ελληνικό κοινοβούλιο της απαραίτητης νομοθετικής ρύθμισης, η οποία αποτελεί το πρώτο βήμα στο φιλόδοξο σχέδιο της οικογένειας του ΠΑΟΚ για κατασκευή νέου γηπέδου στο χώρο της ιστορικής Τούμπας.

Οι πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες συστρατεύθηκαν σήμερα πίσω από το δίκαιο αίτημα του ένδοξου Σωματείου να είναι σίγουρες ότι προσέφεραν την καλύτερη υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη, στη νεολαία και στην αθλητική κοινωνία της πόλης και όχι μόνο.

Από την πλευρά του ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ δεσμεύεται ότι το γήπεδο, το οποίο θα κατασκευαστεί, θα αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για όλη τη Β. Ελλάδα και θα προάγει τις αξίες του ποδοσφαίρου ειδικότερα και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ