Ισπανία

Ασένσιο: «Δεν είμαι εγώ αυτός που θα ηγηθώ της ομάδας - Ήταν άτυχος ο Λοπετέγκι»

Για όλα όσα συμβαίνουν στη Ρεάλ Μαδρίτης τον τελευταίο καιρό μίλησε o Μάρκο Ασένσιο.

Συνέντευξη στο ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι «Movistar», έδωσε ο Μάρκο Ασένσιο, τονίζοντας πως υπάρχουν καταλληλότεροι από εκείνον για να ηγηθούν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ παράλληλα μίλησε για την προσωπική του απόδοση, την κριτική που δέχεται από τα Μέσα, την απόλυση του Λοπετέγκι και την πρόσληψη του Σολάρι.

Για τις ευθύνες που κλήθηκε να αναλάβει στη δύσκολη περίοδο της ομάδας: «Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αναλάβει την ευθύνη να ηγηθεί, υπάρχουν άλλοι παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στον σύλλογο περισσότερο καιρό από εμένα, έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και είναι αυτοί που μπορούν να το κάνουν».

Για την προσωπική του απόδοση: «Αυτή τη στιγμή δεν ξεχωρίζω, αλλά η τελική εκτίμηση θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Υπήρξε κριτική η οποία δεν ήταν σωστή, αλλά γνωρίζουμε πως λειτουργούν οι δημοσιογράφοι εδώ. Δεν θέλω να τους συμπεριλάβω όλους σε αυτό που λέω, αλλά υπάρχουν αρκετοί που κάνουν κακό με τα όσα λένε».

Για τον Λοπετέγκι: «Το ποδόσφαιρο ήταν άδικο με τον Λοπετέγκι, στις σημαντικές στιγμές είτε δεν ήμασταν καλοί στην τελική προσπάθεια, είτε δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Δεν ξέρω πώς να το πω. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση για εκείνον και τους συνεργάτες του εξαιτίας των όσων συνέβησαν με την εθνική ομάδα. Δεν ήταν τυχερός. Παρ’ όλα αυτά έχει μια μεγάλη καριέρα μπροστά του και ελπίζω η τύχη να του επιστρέψει όσα του χρωστάει».

Για τον Σολάρι: «Τα αποτελέσματα με τον Σολάρι είναι καλύτερα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο προπονητής μας τώρα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για εκείνον. Πρέπει να είμαστε δυνατοί όπως ήμασταν πάντα, για να φτάσουμε στις επιτυχίες».

Για τον προπονητή του στην Ισπανία, Λουίς Ενρίκε: «Ο Λουίς Ενρίκε πιστεύει σε ‘μένα, με παρακολουθεί συνεχώς και μου δίνει πολλές συμβουλές, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή».

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x