Αγγλία

Άσλεϊ Γιάνγκ: «Ένιωσα σαν να επέστρεψε ο Σερ Άλεξ Φέργκισον»

Ο Άσλεϊ Γιάνγκ έκανε δηλώσεις και στάθηκε στην τρομερή πορεία που κάνει η ομάδα του μετά την άφιξη του Σόλσκιερ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Απόλυτα ικανοποιημένος φαίνεται πως είναι ο Άσλεϊ Γιάνγκ με την εικόνα της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ανανέωσε για ακόμη ένα χρόνο με τον σύλλογο δείχνει να εκτιμά πολύ τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο 33χρονος ποδοσφαιριστής υποστήριξε πως το στυλ παιχνιδιού του Νορβηγού μοιάζει πάρα πολύ με αυτό του Σερ Άλεξ Φέργκισον. Συγκεκριμένα δήλωσε στην L'Equipe : « Όταν ο Σόλσκιερ ανέλαβε την ομάδα, με κάποιον τρόπο, ένιωσα ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκισον επέστρεψε. Μάλλον επειδή συνεργάζεται με τον Μαϊκ Φίλαν που ήταν πρώην βοηθός του αλλά και επειδή ο Σόλσκιερ ξέρει τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για αυτό το κλαμπ.»

Ο 45χρονος τεχνικός έφυγε προσωρινά από την Μόλντε για να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Μετά την άφιξη του στο Μάντσεστερ, οι «κόκκινοι διάβολοι» μετράνε 10 νίκες σε 11 αναμετρήσεις.

Πλέον ο Νορβηγός συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να γίνει ο μόνιμος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που θέλουν και οι φίλοι του συλλόγου.

Επιμέλεια: Βύρωνας Σουνίτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x