Champions League

«Ασπίδα» για τον Γιορίς ο Ποτσετίνο

Την στήριξή του στον Ούγκο Γιορίς εξέφρασε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο, υποστηρίζοντας ότι εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο.

Την πλήρη στήριξη του Μαουρίσιο Ποτσετίνο απολαμβάνει ο Ούγκο Γιορίς, με τον τεχνικό της Τότεναμ να τονίζει πως ο Γάλλος τερματοφύλακας εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, σε δηλώσεις του στο «Sky Sports».

«Στο ποδόσφαιρο μπορείς να είσαι καλός, άλλες φορές όχι τόσο καλός, αλλά για μένα ο Ούγκο είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο», τόνισε ο κόουτς των «σπιρουνιών».

Παρά την αποβολή του Γιορίς στην ισοπαλία 2-2 της Τότεναμ με την Αϊντχόφεν για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο υποστηρίζει πως η απώλεια βαθμών δεν είναι ευθύνη του γκολκίπερ του: «Ήταν ο άνθρωπος του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ λίγες μέρες πριν από την αναμέτρηση με την Αϊντχόβεν, αλλά δεν είναι ένοχος για το αποτέλεσμα κόντρα στους Ολλανδούς. Για μένα δεν ήταν αποβολή, αλλά στο τέλος ήρθαμε ισόπαλοι και αυτό δυσκολεύει πολύ την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ».

«Ήταν πολύ καλός. Απλά είναι απογοητευμένος όπως όλη η ομάδα γιατί νομίζω ότι αξίζαμε περισσότερα σε αυτό το παιχνίδι. Αλλά ο Ούγκο είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, είναι ο αρχηγός μας και δεν έχω καμία αμφιβολία γι 'αυτόν», ανέφερε ο Ποτσετίνο.

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x