Ιταλία

«Ασπίδα» η Γιουβέντους για Ρονάλντο, ανησυχούν οι χορηγοί

Πλήρη στήριξη προς το πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο για τις κατηγορίες βιασμού εξέφρασε μέσω ανακοίνωσή της η Γιουβέντους, τη στιγμή που οι χορηγοί του Πορτογάλου σταρ ανησυχούν.

Στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο τη δύσκολη αυτή στιγμή βρίσκεται η Γιουβέντους, έπειτα απο ανακοίνωσή της στα social media, στηρίζοντας τον Πορτογάλο σταρ.

Ο άσος της «μεγάλης κυρίας» που κατηγορείται για τον βιασμό της Κάθριν Μαγιόρκα, πήρε θέση για την υπόθεση μέσω ανακοίνωσης του στα social media αρνούμενος τις κατηγορίες, με την Γιουβέντους να σπεύδει να στηρίξει και αυτή τον αστέρα της.

Η ανακοίνωση της Γιουβέντους:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον τελευταίο καιρό έχει δείξει τον σπουδαίο επαγγελματισμό του και την αφοσίωσή του, κάτι που εκτιμάται απο ολόκληρη την οικογένεια της Γιουβέντους. Τα γεγονότα που φαίνεται να χρονολογούνται σχεδόν πριν απο δέκα χρόνια δεν αλλάζουν την άποψή μας, η οποία υιοθετείται από όλους όσους έχουν έρθει σε επαφή με αυτόν τον σπουδαίο πρωταθλητή».







Αντιθέτως, υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στο στρατόπεδο των χορηγών του 33χρονου άσου.

Συγκεκριμένα η Nike, ο κορυφαίος χορηγός του Κριστιάνο Ρονάλντο, με συμβόλαιο ύψους 1 δισ. δολαρίων, παρουσιάζεται άκρως θορυβημένη από την υπόθεση βιασμού, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Assosiated Press».

«Προβληματιζόμαστε πολύ με τις κατηγορίες για την υπόθεση βιασμού και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο άλλος μεγάλος χορηγός του Πορτογάλου σταρ, η «ΕΑ Sports», η οποία σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ δήλωσε:«Πληροφορηθήκαμε για την υπόθεση στην οποία περιγράφονται με λεπτομέρειες καταγγελίες εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, καθώς θέλουμε οι αθλητές και οι πρεσβευτές μας να φέρονται με τρόπο που συμβαδίζει με τις αξίες της εταιρείας μας».

Επιμέλεια: Άννα Νικολάου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x