Europa League

Ασταμάτητη η Σπόρτινγκ

Για την κλήρωση των «16» του Europa League μπορεί να ετοιμάζεται από τώρα η Σπόρτιγκ Λισσαβώνας που πέρασε «αέρα» από το Καζακαστάν, επικρατώντας με 3-1 της Αστάνα.

Καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα παίρνει η ρεβάνς μεταξύ Σπόρτινγκ και Αστάνα στη Λισσαβώνα, αφού οι Πορτογάλοι νίκησαν με 3-1 μέσα στο Καζακστάν, στο πρώτο ματς της φάσης των «32» του Europa League.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και σημείωσαν όλα τα τέρματά τους, απαντώντας στο γκολ του Τομασόφ, που έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους από το 7’.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι Πορτογάλοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Λογκβινένκο, με τον Μπρούνο Φερνάντες να μην αστοχεί από την άσπρη βούλα. Αυτό το γκολ γέμισε αυτοπεποίθηση τους παίκτες του Ζόρζε Ζέσους, που δύο λεπτά αργότερα (50’) γύρισαν τούμπα το ματς, με τον Ζέλσον Μάρτινς.

Το εφιαλτικό πρώτο δεκάλεπτο (περίπου) για τους γηπεδούχους ολοκληρώθηκε με τον Ντουμπιά, που στο 56’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Ένα σκορ που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αφού στο 62’ ο Λογκβινένκο αντίκρισε κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Ακόμη κι έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ουσιαστικά δίνει στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x