Πορτογαλία

Ασταμάτητη Σπόρτινγκ, έφερε τα πάνω-κάτω στο ντεμπούτο του Κάιζερ!

Μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς στο ματς, αλλά η Σπόρτινγκ «τούμπαρε» την Άβες (4-1) και σημειώνοντας την 5η συνεχόμενη νίκη της, πλησίασε στο -2 την Πόρτο στο ντεμπούτου Κάιζερ στον πάγκο.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε τη θητεία του στον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ο Μαρσέλ Κάιζερ, καθώς οδήγησε στη νίκη την ομάδα του με το επιβλητικό 4-1 επί της Άβες σημειώνοντας μάλιστα ανατροπή.

Με αυτή τη νίκη, η Σπόρτινγκ παραμένει ολοζώντανη στο κυνήγι του τίτλου, αφού είναι στο -2 από την πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια Πόρτο.

Το ματς όμως μόνο ιδανικά δεν άρχισε για τα «λιοντάρια», αφού μόλις στο 17’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Ντιφέντι, παρ’ όλα αυτά πριν καν φύγει το ημίχρονο, είχαν φτάσει στην ανατροπή.

Με εκτέλεση πέναλτι του Ντοστ στο 40’ και με τέρμα του Νάνι στο πρώτο λεπτό καθυστερήσεων του πρώτου 45λέπτου, η Σπόρτινγκ μπήκε σε τροχιά νίκης, αφού στο δεύτερο μέρος έγιναν πολύ απλά.

Στο 48’ ο Ντοστ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-1, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 59’ με τέρμα του Ντιαμπί.

Απαραίτητη σημείωση: Ο Μπρούνο Φερνάντες έδωσε τις ασίστ και στα τρία γκολ από καθαρή ροή παιχνιδιού για τη Σπόρτινγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x