Γ' Εθνική

Ασταμάτητοι Ρόβας και Ηρακλής

Ο Χρήστος Ρόβας δεν σταματάει να σκοράρει και ο Ηρακλής συνέχισε να νικάει. Με τον 23χρονο επιθετικό να είναι on fire, ο Γηραιός επικράτησε 2-1 του ΑΟ Καρδίας και έμεινε για όγδοο σερί ματς αήττητος.

Κυρίαρχος του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής παρέμεινε ο Ηρακλής, επικρατώντας 2-1 του ΑΟ Καρδίας στο Καυτανζόγλειο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Ρόβα, ο οποίος σκοράρει ασταμάτητα στα τελευταία ματς, ο «Γηραιός» δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τους τρεις βαθμούς, που τον διατηρούν στην κορυφή του ομίλου.

Ο 23χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο ημίωρο του ματς, μετά από ασίστ του Παπαδόπουλου, ενώ στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο ίδιος έκανε το 2-0, με σουτ από ασίστ του Παναγιωτούδη.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Νικολόπουλος εκμεταλλεύτηκε αδράνεια του Ηρακλή και μείωσε σε 2-1, χωρίς να καταφέρει όμως να κάτι παραπάνω.

Αντιθέτως, ο Ηρακλής συνέχισε να πιέζει για να διευρύνει το προβάδισμά του, με σουτ του Πτηνόπουλου και του Ρόβα, όμως η αστοχία και ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Βασιλειάδης, τους κράτησε μακριά από το γκολ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x