Europa League

Αστέρας με ευρωπαϊκή λάμψη! (video)

Την τελευταία του προπόνηση ενόψει του μεγάλου ματς με τη Σπάρτα Πράγας έκανε ο Αστέρας Τρίπολης

Αποστολή στην Πράγα: Θοδωρής Τσούτσος

Αυτή η προπόνηση του Αστέρα, η τελευταία πριν τον αγώνα με την Σπάρτα Πράγας, δεν είχε πια την "αμηχανία" των προηγούμενων εκτός έδρας τους ομίλους.

Ούτε την πρώτη εμπειρία της παρουσίας στην έδρα της Μπεσίκτας πέρυσι, ούτε το δέος στο "Γουάιτ Χαρτ λέιν", ούτε την χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον στην έδρα της Παρτιζάν στο τελευταίο περσινό παιχνίδι στον όμιλο. Ούτε φέτος, τον θαυμασμό για "Veltins Arena" ή τη φιλική διάθεση στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Αυτή η τελευταία προπόνηση του Αστέρα στην έδρα της Σπάρτα, πριν την αναμέτρηση με τους Τσέχους την Πέμπτη (26/11, 20:00) είχε πια μόνο ένα νόημα. Και αυτό ήταν καθαρά αγωνιστικό.

Ο Αστέρας το κέρδισε αυτό το δικαίωμα. Το έχει κερδίσει συνολικά με την παρουσία του τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πλέον έχει αρχίσει να το "χτίζει" και στην Ευρώπη. Ο σύλλογος πλέον μπορεί να διεκδικεί και σε αυτό το επίπεδο. Από μόνο του και ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αυτό αποτελεί κέρδος.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το γεγονός ότι ο Στάικος Βεργέτης τόνισε ότι πιθανότατα θα παρατάξει τον Αστέρα με τον ίδιο σχηματισμό, 4-2-3-1, ξεκαθάρισε τα πράγματα για την 11άδα. Ο Θεοδωρόπουλος στην εστία, δεξιά ο Λούι, αριστερά ο Παντελιάδης, στο κέντρο της άμυνας ο Ζησόπουλος και ο Σανκαρέ. Αμυντικά χαφ οι Κουρμπέλης και Ιγκλέσιας, αριστερά ο Μάσα και δεξιά ο Φούντας φαίνεται να έχει το προβάδισμα σε σχέση με τον Λανθαρότε. Ο Νίκο θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Μπερτόγλιο με τον Γιάννου στην κορυφή της επίθεσης.

Η πιθανή 11άδα της Σπάρτα: Μπίτσικ, Μαρέτσεκ, Κόστα, Χόλεκ, Μπράμπετς, Ντόσκαλ, Χάουσμπαουερ, Κρέτσι, Φρίντεκ, Φατάι, Λαφάτ.

Ο Αστέρας αναμένεται να έχει στο παιχνίδι την υποστήριξη περίπου 200 φιλάθλων του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x