Ιταλία

Αστόρι: «Η Φιορεντίνα πρέπει να γίνει ανταγωνιστική!»

Με αφορμή τις πολλές αποχωρήσεις απο τη Φιορεντίνα, ο Ντάβιντε Αστόρι επισήμανε πως η διοίκηση του συλλόγου θα πρέπει να προβεί σε νέες μεταγραφές προκειμένου η ομάδα να γίνει ανταγωνιστική.

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της Φιορεντίνα, καθώς το ρόστερ του συλλόγου έχει αποδυναμωθεί σημαντικά. Ο Ντάβιντε Αστόρι δήλωσε πως οι ιθύνοντες του κλαμπ επιβάλλεται να ενισχύσουν το δυναμικό με νέες παρουσίες.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός των «βιόλα» είπε στο Sky: «Όλοι οι παίκτες που αποχώρησαν ήταν σημαντικοί και άφησαν το στίγμα τους στο κλαμπ. Πλέον, οι οπαδοί μας περιμένουν τους αντικαταστάτες τους».

Συνέχισε αναφέροντας: «Είμαι υπερήφανος που φορώ το περιβραχιόνιο του αρχηγού, άλλα θα ήθελα η ομάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική, όπως μας υποσχέθηκε η διοίκηση».

Να σημειωθεί πως από τον πάγκο των «βιόλα» έχουν ήδη αποχωρήσει οι Μπόρχα Βαλέρο, Γκονζάλο Ροδρίγκεζ και Φεντερίκο Μπερναντέσκι, ενώ πολύ πιθανή είναι η μετακίνηση του Νίκολα Κάλινιτς στη Μίλαν.

Για το Μπερναντέσκι έκανε ειδική μνεία, λέγοντας: «Η Γιουβέντους ξόδεψε αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει και το αξίζει. Είναι ένας φοβερός παίκτης και θα τα πάει περίφημα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x