Stoiximan Super League

Αθανασιάδης: «Νίκη με ΑΕΚ, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε»

Θετικό εκτιμά ο Στέφανος Αθανασιάδης το γεγονός ότι θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στα play off με εντός έδρας παιχνίδι (κόντρα στην ΑΕΚ) και εμφανίστηκε αισιόδοξος για κατάληψη της πρώτης θέσης.

Στα πλέι οφ, στο προσωπικό του ρεκόρ και στον τραυματισμό του στο πόδι που συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης. Ο φορ του ΠΑΟΚ παρέλαβε δύο βραβεία (MVP 11888 Μαρτίου, Regency Casino Best Goal) το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής και χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι για το μίνι πρωτάθλημα στην Τούμπα και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Αναλυτικά μίλησε για:

- το αν του δίνουν αυτοπεποίθηση αυτά τα βραβεία: «Σίγουρα είναι μία δύσκολη συνέχεια για τα πλέι οφ, θέλω να είμαι καλά και η ομάδα και εγώ. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, να ξεκινήσουμε καλά τα πλέι οφ και να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η 1η θέση».

- τον τραυματισμό στο πόδι που τον ταλαιπώρησε αρκετά: «Η αλήθεια είναι πως ακόμη δεν έχω ξεπεράσει το πρόβλημα. Με την αλλαγή του καιρού το πόδι βγάζει πόνο και πρήζεται και επειδή είναι και τέτοιο το σημείο στο δάκτυλο, έρχεται συνεχώς σε επαφή με αντιπάλους, με την μπάλα, με ενοχλεί συνέχεια. Είναι δύσκολο, δεν το περιμέναμε έτσι».

- την πρεμιέρα με την ΑΕΚ: «Είναι θετικό που ξεκινάμε το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, τους τρεις βαθμούς και μετά το κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε διαφορετικά και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο».

-τα πλέι οφ: «Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε όλα τα παιχνίδια, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Ακόμη και στο τελευταίο παιχνίδι μπορεί να παικτεί η πρώτη θέση, οπότε το βλέπεις ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, προετοιμάζεσαι, έχεις μικρό χρονικό διάστημα να προετοιμαστείς για κάθε παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όλοι και να δώσουμε το 100%».

-τα γκολ που έχει πετύχει και το 100ο που θα ακολουθήσει: «Η αλήθεια είναι ότι δεν τα πάω καλά με τα πλέι οφ. Μακάρι τώρα να είναι καλύτερη χρονιά, μακάρι να πετύχω και το γκολ και να φτάσω τα 100. Όνειρο κι αυτό... Μέσα από τη δουλειά και την προσπάθεια όλων των παιδιών, έρχονται και οι προσωπικές αλλά και οι ομαδικές επιτυχίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x