Stoiximan Super League

Αθανασιάδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στην πίεση»

Ο Γιώργος Αθανασιάδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον φετινό ΠΑΟΚ, ενώ εξέφρασε την πίστη του πως ο Αστέρας Τρίπολης θα βρει τον δρόμο του στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Αθανασιάδης στον «Libero 107,4 FM»:

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Αστέρα: «Δεν ξεκινήσαμε και πολύ καλά. Δε φοβάμαι, πιστεύω σε εμάς και πιστεύω ότι αργότερα θα μας το δώσει».

Για τα προβλήματα εντός: «Εφησυχάζουμε; Δε νομίζω. Ίσως δεν έχουμε και όση τύχη θα έπρεπε. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Αστέρα εκεί όπου του αξίζει και να κάνουμε την έδρα μας δυνατή».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι της Τούμπας: «Δεν μπορούμε να κρατήσουμε κάτι. Είναι μία ήττα που πρέπει να ξεχάσουμε. Ίσως κρατάω την αντίδραση μας στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τις δυσκολίες για εκείνον στα γκολ του Μαουρίσιο: «Είναι δύο περιπτώσεις που είχα μπροστά μου αμυντικούς και δεν είχα καθαρή εικόνα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλές περίεργες περιπτώσεις και πρέπει να το ξεπερνάς αυτό».

Πως έβλεπε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ που ξεκίνησε από πίσω: «Βλέπουμε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ φέτος, καλοστημένος, είναι μεγάλο συν να μπορείς να παίζεις από πίσω, να παίζεις με τον τερματοφύλακα σου. Ο ΠΑΟΚ έχει τα ονόματα την ποιότητα, που μπορούν να κάνουν τέτοιες φάσεις και να ανταπεξέλθουν στην πίεση μίας μεγάλης ομάδας».

Για το πώς αντιμετωπίζει εκείνος το γεγονός ότι έπαιξε σε άδεια Τούμπα: «Δε θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα μεγάλο. Αν η ομάδα σου μπει αποφασισμένη να κερδίσει θα κερδίσει. Περιμένεις στα μεγάλα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να έχει κόσμο παραπάνω, να το γουστάρεις και να σου μείνει και αυτό δε συμβαίνει. Είναι άσχημο να παίζεις σε άδειες κερκίδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x