Απόλυτα διαβασμένος ήταν ο Αστέρας Τρίπολης στο ματς με τον Παναθηναϊκό και κατάφερε να πάρει τη νίκη, με τον Γιώργο Αθανασιάδη να τονίζει ότι η ομάδα του δεν άφησε κανένα περιθώριο στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν μια νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από το πρώτο δευτερόλεπτο, δεν αφήσαμε περιθώρια στον Παναθηναϊκό, χτυπήσαμε εκεί που θέλαμε και περιμέναμε τη μισή ευκαιρία για να κάνουμε το γκολ».

Για τον Σάββα Παντελίδη: «Μας έχει βοηθήσει πολύ, μας έφτιαξε, δεχόμαστε μόλις μια δυο φάσεις σε κάθε παιχνίδι και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο».

Για την ελληνοποίηση της ομάδας: «Ο Έλληνας πονάει την ομάδα πιο πολύ και φαίνεται στη μαχητικότητα που βγάζουμε στα παιχνίδια και μπορούμε να κοιτάξουμε μεγάλες ομάδες. Διψάμε για το ποδόσφαιρο, ζούμε για αυτό και έχουμε δέσει καλά σαν ομάδα».

Για το πως είδε τον Παναθηναϊκό: «Είδα τον Παναθηναϊκό δυνατό στα εντός, όπως έδειξε και με τον Ολυμπιακό, ενώ χάνεται στα εκτός. Έγινε τώρα, είχε γίνει και με τον ΠΑΟΚ. Χάνεται όμως όταν παίζει εκτός και δεν μπορώ να το εξηγήσω».

Για τους προσωπικούς στόχους και τους στόχους του Αστέρα: «Στόχος μου είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ, να γίνομαι καλύτερος και να φτάσω... όσο πάει. Θέλουμε να φτάσουμε τον Αστέρα στην πεντάδα, γιατί εκεί του αξίζει».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ