Stoiximan Super League

Επιστροφή στις νίκες ψάχνουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό υπάρχει σήμερα για την 24η αγωνιστική της Super League.

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League, με το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ (19:00) να δεσπόζει, ενώ η Ξάνθη υποδέχεται νωρίτερα, στις 16:00, τον Αστέρα Τρίπολης, στα Πηγάδια.

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» που προέρχονται από την ήττα (2-0) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα αναζητήσουν την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει στη διάθεση του σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του, με εξαίρεση τον Πέτρο Μάνταλο και τον Νίκλας Χουλτ, καθώς o Αντρέ Σιμόες, ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχουν επιστρέψει.

Από την άλλη πλευρά, οι «πράσινοι» που ηττήθηκαν στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα από Πανιώνιο και ΠΑΟΚ με το ίδιο σκορ (2-0), θέλουν το τρίποντο για να συνεχίσουν την διεκδίκηση της πρώτης πεντάδας, ενώ αυτή τη στιγμή απέχουν έξι βαθμούς από τον 5ο Άρη. Όμως θα παραταχθούν χωρίς τον τιμωρημένο Γιάννη Μπουζούκη που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.

Στη αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης οι γηπεδούχοι θέλουν επιτέλους νίκη, καθώς έχουν μείνει μακριά από αυτή για οκτώ αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι αν καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς θα ξεφύγουν περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

inner

Η επόμενη (25η) αγωνιστική


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x