Europa League

Ατλέτικο «γκαζωμένη» για κούπα!

Αυτή είναι η Ατλέτικο! Διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (2-0) από το πρώτο ημίχρονο και κρατώντας το μηδέν παθητικό εν όψει του δεύτερου αγώνα, οι Μαδριλένοι πρόσθεσαν και τη Σπόρτινγκ στα θύματά τους.

Είναι το φαβορί για την κατάκτηση της κούπας και το «γιατί» το απέδειξε και κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο λόγος για την Ατλέτικο Μαδρίτης που επικράτησε με τον δικό της κλασικό τρόπο 2-0 των Πορτογάλων στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο των προημιτελικών του Europa League και ουσιαστικά είναι με το ένα... πόδι στον ημιτελικό.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μόλις από το 1' έδειξε ποιος είναι το αφεντικό, αφού έπειτα από τραγικό λάθος των φιλοξενούμενων, ο Ντιέγκο Κόστα έδωσε έτοιμο γκολ στον Κόκε που με πλασέ άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0.

Στο 13' η Σπόρτινγκ απείλησε, αλλά η κεφαλιά του Ντοστ πέρασε άουτ ενώ στο 32' ο Ζέλσον Μάρτινς νικήθηκε από τον Όμπλακ σε φάση τετ-α-τετ.

Μετά την απώλεια των χαμένων ευκαιριών, ήρθε η τιμωρία των Μαδριλένων. Ο Ματιέ έκανε ένα τραγικό λάθος, χάνοντας την μπάλα μέσα από τα πόδια του και ο Γκριεζμάν με πλασέ διαμόρφωσε το 2-0, θέτοντας πολύ γερές βάσεις νίκης-πρόκρισης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x