Στις οικογενειακές σχέσεις και το κλίμα το οποίο επικρατεί στην ΑΕΚ μεταξύ των παικτών και των μελών του προπονητικού επιτελείου στηρίζεται η επιτυχία της ομάδας στα τελευταία της παιχνίδια με τον Κωστένογλου στον πάγκο σύμφωνα με τον Ηλία Ατματσίδη.

«Οι νίκες πάντα βοηθούν. Είναι σημαντικό για να ξεπερνάς τα όποια προβλήματα. Κοιτάμε μπροστά και θέλουμε να πάμε μπροστά. Νομίζω ότι δεν είναι μόνο ο κύριος Κωστένογλου. Όλοι εδώ είμαστε μαζί για τα παιδιά. Όταν είναι καλά τα παιδιά, θα είναι καλά ο κόσμος και θα έχουμε τα καλά αποτελέσματα. Σημαντικό είναι να είναι καλά οι ποδοσφαιριστές», ανέφερε ο συνεργάτης του Νίκου Κωστένογλου στην κάμερα της Nova και συνέχισε...

«Δεν γνωρίζω τι απόσταση υπήρχε με τον προηγούμενο προπονητή. Σίγουρα κάτι δεν πήγαινε καλά. Εμείς κοιτάμε το σήμερα. Έχει βελτιωθεί η ψυχολογία των παικτών. Ο χρόνος είναι υπέρ μας και στόχος όλων μας είναι να βελτιωνόμαστε.

Γνωρίζουμε πως αισθάνεται ο ποδοσφαιριστής. Όλοι μας εδώ πρέπει να είμαστε ασπίδα για τους ποδοσφαιριστές. Εμείς είμαστε για τα δύσκολα εδώ και οι ποδοσφαιριστές για τα εύκολα. Όσο είμαστε οικογένεια και τραβάει ο ένας τον άλλο από το χέρι, θα είμαστε καλά
».

Ο Ηλίας Ατματζίδης αναφέρθηκε και στον επόμενο αντίπαλο της Ένωσης...

«Τα άσχημα αποτελέσματα του Παναιτωλικού δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο μας. Εμείς θα πάμε προετοιμασμένοι να κερδίσουμε το παιχνίδι και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από το ματς με την Ξάνθη. Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Έχουμε δυο, τρεις μέρες μπροστά μας για να σκεφτούμε το ματς με τον Παναιτωλικό.

Όντως είναι πάρα πολύ νωρίς να πούμε ότι κάποια ομάδα θα μείνει εκτός στόχων. Η ΑΕΚ έχει γεννηθεί για να διεκδικεί τίτλους. Είναι νωρίς ακόμη. Σε όποια κατάσταση και αν είναι η ομάδα, εγώ πιστεύω»,
υποστήριξε και συνέχισε:

«Ο Παναιτωλικός θα είναι πιο δυνατός και αποφασιστικός. Θέλει προσοχή γιατί ο Παναιτωλικός έχει τρεις ήττες στο ξεκίνημα», κατέληξε.

Τέλος απάντησε σχετικά με τον παίκτη που δείχνει μεγαλύτερη διάθεση...

«Ο Μάρκο Λιβάγια. Όλα τα παιδιά έχουν αλλάξει συμπεριφορά. Δεν θέλω να σταθώ σε ονόματα. Η ΑΕΚ έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές. Είμαστε οικογένεια και είναι παιδιά μας», κατέληξε.

Κάθε γκολ μετράει! |+21
TAGS: A.E.K.