Europa League

Ατρόμητος, έτοιμος να κλείσει το «σπίτι» του Μαραντόνα (video)

Ώρα Ατρόμητου στο Μπρεστ! Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι αντιμετωπίζει στις 20:45 την Ντιναμό Μπρεστ και στόχος είναι το αποτέλεσμα που θα τον θέσει φαβορί για το δεύτερο ματς στο Περιστέρι.

Η ώρα που περίμεναν και μάχονταν για τρία χρόνια στον Ατρόμητο έφτασε!

Η ομάδα του Περιστερίου μετά το 2015 δηλώνει ξανά «παρών» στα προκριματικά του Europa League και συγκεκριμένα από τον 2ο γύρο. Απέναντί του η Ντιναμό Μπρεστ που μπορεί στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αλλά παραμένει η πιο δημοφιλής ομάδα της χώρας. Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός: Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο Αργεντινός θρύλος της στρογγυλής θεάς είναι ο πρόεδρος της ομάδας, γεγονός που έχει εκτινάξει τη δημοτικότητά της στα ύψη, άσχετα αν ο «Ντιεγκίτο» είναι αυτή την περίοδο για... διακοπές στην Αργεντινή και το πιθανότερο είναι να μάθει το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα στο Ίντερνετ.

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος κάνει τη δική του δουλειά... Χωρίς φανφάρες και μεγάλα λόγια, αποφεύγοντας σαν ο διάολος το λιβάνι τον χαρακτηρισμό του φαβορί, δηλώνει έτοιμος και όχι απλά για ένα θετικό – για εκτός έδρας ματς – αποτέλεσμα, αλλά για τη νίκη που θα γείρει κατά πολύ την πλάστιγγα της πρόκρισης υπέρ του.

Ο Νταμίρ Κάναντι φαίνεται να έχει καταλήξει στα 9/11 για το βασικό σχήμα, με τον Μίρκοβιτς να είναι κάτω από την εστία, τον Γιαννούλη αριστερό μπακ και τους Ρισβάνη, Χατζηισαΐα στα σέντερ μπακ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, αριστερά ο Ενσικουλού και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κουλούρη ο Βασιλακάκης. Οι δύο θέσεις που παίζονται είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, ανάμεσα στον προερχόμενο από τραυματισμό Κιβρακίδη και τον Νάτσο, αλλά και στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής ανάμεσα στον Μπρούνο και τον Μανούσο.

Αποστολή στη Λευκορωσία: Παύλος Κουστέρης

Από την άλλη μεριά, η ομάδα της Ντιναμό έχει προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές τους τελευταίους μήνες, αφού τα ηνία έχει αναλάβει ο μόλις 30 ετών, Σπιλέβσκι, που δεν έχει καν το δίπλωμα για να του επιτραπεί να φαίνεται και τυπικά ως προπονητής της ομάδας. Παρελθόν αποτέλεσαν τρεις από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του συλλόγου, Σαβίτσκι, Μιλέβσκι και Γκαβρίλοβιτς. Στο ρόστερ βρίσκεται και ο... δικός μας, Γιάννης Κάργας, που ήταν αμυντικός στον Πλατανιά και πλέον χρησιμοποιείται ως αμυντικό χαφ. Ο σχηματισμός που χρησιμοποιεί ο νέος τεχνικός είναι το 3-5-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος έχει φέρει σπουδαία «διπλά» κόντρα σε Άλκμααρ, Σαράγεβο και ΑΪΚ Στοκχόλμης για τα προκριματικά του Europa League και δείχνει ότι το παιχνίδι μακριά από το σπίτι του τον βολεύει, ενώ ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είναι σε κακή κατάσταση.

Το γήπεδο της Ντιναμό Μπρεστ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x