Stoiximan Super League

Ατρόμητος: «Λάθος και άδικη η απόφαση της ΕΠΟ, υιοθετεί εκβιαστικές και αθέμιτες πρακτικές»

Άδικη χαρακτηρίζουν την απόφαση ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής τους στον Ατρόμητο. Οι κυανόλευκοι «επιτίθενται» στον Σωκράτη Φυτανίδη και εκφράζουν την βεβαιότητά τους για δικαίωση.

Εσφαλμένη και άδικη χαρακτηρίζεται από τον Ατρόμητο η απόφαση της ΕΠΟ για ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής τους στη Σούπερ Λίγκα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι Περιστεριώτες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους που «υιοθετούνται εκβιαστικές και αθέμιτες πρακτικές», φωτογραφίζοντας την κίνηση του Σωκράτη Φυτανίδη να καταθέσει προσφυγή και να προκαλέσει αυτό τον «ντόρο», ενώ παράλληλα εμφανίζονται απόλυτα βέβαιοι πως θα δικαιωθούν με την έφεση που θα ασκήσουν!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Θεωρούμε εσφαλμένη και πέρα ως πέρα άδικη την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Λυπούμαστε που το ποδόσφαιρο σήμερα δεν προστατεύει υγιείς εταιρίες αλλά υιοθετεί με τις αποφάσεις του εκβιαστικές και αθέμιτες πρακτικές.

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για την αρτιότητα των θέσεων μας που θα τις παρουσιάσουμε στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης και θα πετύχουμε την τελική μας δικαίωση.

Μετά τιμής
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ
Γεώργιος Σπανός»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x