Αγγλία

Ατζέντης Κάριους: «Ανοησίες όσα λέγονται περί πρόωρης επιστροφής του στη Λίβερπουλ»

Σκληρή απάντηση έδωσε ο ατζέντης του Κάριους, στις φήμες που θέλουν τη Μπεσίκτας να τερματίζει πρόωρα το δανεισμό του Γερμανού τερματοφύλακα.

Κατηγορηματικά διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον Κάριους να επιστρέφει τον Ιανουάριο στη Λίβερπουλ, ο ατζέντης του Φλόριαν Γκολ.

Η καριέρα του Γερμανού τερματοφύλακα στην Μπεσίκτας δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο και τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύματα στην Τουρκία ανέφεραν πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης επιθυμεί να τερματίσει πρόωρα το διετή δανεισμό του 25χρονου.

Ο ατζέντης του όμως, με σημερινές του δηλώσεις, διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Κάριους στο «Άνφιλντ», τονίζοντας πως οι συγκεκριμένες φήμες δεν είναι τίποτα περισσότερο από ανοησίες.

«Αυτά που γράφονται είναι ανοησίες! Αναρωτιέμαι από πού προέρχονται αυτές οι φήμες, οι οποίες είναι ψευδείς. Ο Λόρις θα είναι δανεικός στη Μπεσίκτας για τα επόμενα δύο χρόνια, έτσι έχουν τα πράγματα. Δεν υπάρχει πρόθεση από κανέναν να τερματιστεί ο δανεισμός του», ήταν τα λόγια του Γκολ.

Σύμφωνα μάλιστα με την αγγλική ιστοσελίδα «Standard Sport», δεν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Κάριους, η οποία δίνει τη δυνατότητα στην Μπεσίκτας να τερματίσει πρόωρα το δανεισμό του, ο οποίος ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x