Αγγλία

Ατζέντης Κλοπ: «Σημαντικός παράγοντας ο καιρός του Μέρσεϊσαϊντ στην παραμονή του Κλοπ»

Τον καιρό και την κλιματική αλλαγή ανέφερε ως σημαντικές παραμέτρους για μία ανανέωση του συμβολαίου του Γιούργκεν Κλοπ ο ατζέντης του.

Σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο «DAZN» ο ατζέντης του Γιούγκερν Κλοπ, Μαρκ Κόσιτσκε, χαρακτήρισε τον καιρό σημαντικό παράγοντας στην απόφαση του Γερμανού αν θα μείνει στη Λίβερπουλ μετά το 2022. Χαρακτηριστικά, αναφέρθηκε ακόμα και στο πόσο θα επηρεάσει η κλιματική αλλαγή τον καιρό του Λίβερπουλ.

«Έχουμε ακόμα λίγο χρόνο γι 'αυτό, πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς αναπτύσσονται τα πάντα και εάν η κλιματική αλλαγή θα φέρει καλύτερο καιρό στην Αγγλία ή μόνο στη Γερμανία. Δεν πρέπει να υποτιμούμε [τον κακό καιρό], θυμάμαι ότι το Νοέμβριο ή το Δεκέμβριο, η Λίβερπουλ ζήτησε την επέκταση του συμβολαίου του και είπα: “Ας περιμένουμε”.

Η Ούλα (η σύζυγος του Κλοπ) και ο Γιούργκεν σηκώνονται το πρωί και είναι σκοτάδι. Όταν συναντηθούν και πάλι το βράδυ, είναι επίσης σκοτάδι και υπάρχει ψιλόβροχο
», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο διάλειμμα που κάνουν οι γερμανικές ομάδες στα μισά της χρονιάς, ταξιδεύοντας σε πιο ζεστά μέρη.

«Κατά τη διάρκεια του χειμερινού διαλείμματος στη Γερμανία, εάν ο καιρός είναι πραγματικά κακός, οι ομάδες πάνε διακοπές για δύο εβδομάδες, έπειτα επιστρέφουν και πετούν απευθείας στο προπονητικό κέντρο στον ήλιο για αρκετές ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι προπονητές στην Αγγλία μερικές φορές πρέπει να προετοιμαστούν για 13 παιχνίδια, είναι ήδη εξαντλημένοι και δεν είναι τόσο εύκολο», κατέληξε ο Γερμανός ατζέντης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x