Stoiximan Super League

Αυξάνονται οι «μνηστήρες» για Ροζ

Ενδιαφέρον για τον παίκτη του Αρη από τον Ερυθρό Αστέρα και μια πολωνική ομάδα. Γράφει ο Αλέξης Σαββόπουλος

Στο πιο… hot πρόπωπο του κιτρινόμαυρου ρόστερ τείνει να γίνει ο Λίντσει Ροζ, εξαργυρώνοντας τους πολύ καλούς 14 μήνες που έχει κάνει με τη φανέλα του Αρη, όταν αρχικά ήρθε δανεικός από την Λοριάν και το περασμένο καλοκαίρι, τον απέκτησε η ομάδα της Θεσσαλονίκης έναντι 170.000 ευρώ.

Απο τον περασμένο Γενάρη κιόλας, εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από τούρκικη ομάδα αλλά η απαγόρευση μεταγραφών, έβαλε φρένο στις όποιες σκέψεις παραχώρησης μπορει να έκανε ο Αρης εφόσον είχε μια καλή πρόταση στα χέρια του και φυσικά την δυνατότητα να τον αντικαταστήσει.

Το τελευταίο διάστημα οι μνηστήρες για τον γάλλο αμυντικό έχουν αυξηθεί και σχεδόν κάθε μέρα εμφανίζεται ενδιαφέρον από ευρωπαικούς συλλόγους. Ενδιαφέρον που μέχρι στιγμής παραμένει φιλολογικό ελέω κορωνοιού αφού οι περισσότερες ομάδες περιμένουν να δουν τι θα ξημερώσει η επόμενη μέρα. Στο ΑΠΟΕΛ για παράδειγμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον θέλει αλλά θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να μπορέσει να δώσει τα χρήματα που θα ικανοποιήσουν τον Αρη.

Τον παίκτη παρακολουθεί εσχάτως και ο Ερυθρός Αστέρας αλλά και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ρόλο μεσάζοντας παίζει ένας παλιός συμπαίκτης του Ροζ στη Λυών, ο Μίλαν Μπίσεβατς που εκτελεί πλέον καθήκοντα ατζέντη (έχει αγωνιστει και στον Ερυθρό Αστέρα αν αυτό λέει κάτι) και εμφανίζεται σίγουρος ότι σύντομα θα κατατεθεί πρόταση για τον γάλλο.

Τον κεντρικό αμυντικό του Αρη έχουν… ενοχλήσει ακόμη ομάδες από την πατρίδα του αλλά και από την Πολωνία. Καμία όμως επαναλαμβάνουμε δεν έχει καταθέσει επίσημη προταση στον Αρη που κοστολογεί τον Ροζ στο 1εκ ευρώ, νούμερο που ενδέχεται να μεταβληθεί όταν και αν οι προθέσεις μετουσιωθούν σε προτάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x