Αγγλία

Αύξηση μισθού και μεταγραφές απαίτησε ο Ποκετίνο

Ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο, αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με αρκετές ομάδες να τον καλοβλέπουν ως τον ιδανικό τεχνικό τους.

Το όνομά του αναφέρεται συχνά-πυκνά για τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, από τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι την Τσέλσι, αφού παρήγαγε εξαιρετικό έργο στην Τότεναμ. Ο λόγος για τον τεχνικό των «πετεινών», Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο οποίος καθοδηγεί την ομάδα του Λονδίνου από το 2014, όπου παρήγαγε εξαιρετικό έργο.

Ο Αργεντινός προπονητής βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να απαρνηθεί τις προτάσεις που έχει. Εντούτοις, έθεσε κάποιους όρους για να συνεχίσει στον πάγκο της Τότεναμ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail. Αρχικά, απαίτησε αύξηση μισθού και πιο συγκεκριμένα να προσεγγίσει τα 9 εκατομμύρια λίρες που λαμβάνει ο Κόντε στην Τσέλσι.

Από ‘κει και πέρα, ο Ποκετίνο ζήτησε να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας όλα τα «αστέρια», κυρίως οι Γιορίς, Έρικσεν, Ντέλε Άλι, Κέιν, αλλά και να έχει στη διάθεσή του παραπάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κινηθεί ζωηρά στο μεταγραφικό παζάρι και να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό των Λονδρέζων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x