Champions League

Αυλαία για τους «16» με άρωμα... Europa!

Οι κάτοχοι των δύο τελευταίων Europa League κοντράρονται με φόντο τους «8» του Champions League.

Η πρώτη φάση των «16» του Champions League ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης, με τους κατόχους των δύο τελευταίων Europa League να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Σεβίλλη υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις δύο ομάδες για τους δικούς τους λόγους να αναζητούν την υπέρβαση και το κάτι παραπάνω σε μια διοργάνωση που τα τελευταία χρόνια δεν τους... πάει.

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση στην ιστορία των δύο ομάδων και σίγουρα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ρόχο, Φιλ Τζόουνς και Φελαϊνί, ενώ Καρίσο και Κιέρ είναι εκτός για τους Ανδαλουσιάνους.

Πιθανές ενδεκάδες

Σεβίλλη: Ρίκο, Νάβας, Μερκάδο, Λενγκλέ, Εσκουδέρο, Ενζονζί, Μπανέγα, Μουριέλ, Βάσκες, Σαράμπια, Μπεν Γεντέρ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Λίντελεφ, Μπαϊγί, Γιανγκ, Μάτιτς, Ερέρα, Λίνγκαρντ, Σάντσες, Πογκμπά, Λουκάκου.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Σαχτάρ υποδέχεται τη Ρόμα. Σίγουρα για τους «τζιαλορόσι» το μυαλό γυρνάει στον αποκλεισμό τους το 2011 με δύο ήττες από τους Ουκρανούς. Για τους Ρωμαίους ο στόχος είναι η πρόκριση στους «8» κάτι που έχει να συμβεί από το 2008.

Για τους Ουκρανούς δεν υπάρχουν προβλήματα, ενώ αμφίβολη για τη Ρόμα είναι η συμμετοχή του Φλορέντσι που ταλαιπωρείται από ίωση.

Πιθανές ενδεκάδες

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοφ, Μπούτκο, Κριβτσόφ, Ρακίτσκι, Ισμαϊλί, Φρεντ, Στεπανένκο, Μάρλος, Τάισον, Μπερνάρντ, Φερέιρα.

Ρόμα: Άλισον, Μπρούνο Πέρες, Φάτσιο, Μανωλάς, Κολάροφ, Ντε Ρόσι, Στρούτμαν, Ουντέρ, Ναϊνγκολάν, Περότι, Τζέκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x