Stoiximan Super League

Αυλωνίτης: «Καλό για όλους να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα»

Υπέρ της έναρξης της Σούπερ Λίγκας τάχθηκε ο Τάσος Αυλωνίτης

Υπέρ της έναρξης της Σούπερ Λίγκας και πάλι τάχθηκε ο Τάσος Αυλωνίτης μιλώντας στη Nova.

«Είναι χάσιμο χρόνου για εμάς και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε και θα διατηρηθούμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Καλό θα είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Για όλους», ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Αυλωνίτη:

Για το φιλικό παιχνίδι με τη Σπάρτη:
«Τα φιλικά δίνουν έναν ρυθμό παιχνιδιού και καλύτερης φυσικής κατάστασης, τον οποίο δεν κερδίζεις τόσο πολύ μέσα από τις προπονήσεις. Το χρειαζόμασταν και θα δώσουμε άλλο ένα φιλικό, στην περίπτωση που δεν αρχίσει το πρωτάθλημα στις 31 Μαρτίου. Είναι απαραίτητα αυτά τα φιλικά για να δούμε και σε τι κατάσταση είναι κάποιοι παίκτες, οι οποίοι ήταν τραυματίες και επανέρχονται σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Νομίζω ότι όλοι έχουμε κέρδος από αυτό».

Για την επιστροφή των Λουτσιάνο και Μυστακίδη:
«Τα παιδιά έχουν μπει αυτή την εβδομάδα μαζί μας στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Αυτά τα φιλικά είναι κέρδος γι' αυτούς. Είναι σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι ο χρόνος είναι κέρδος. Οπότε γι' αυτούς, όσο πιο αργά ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τόσο καλύτερα θα είναι. Όμως νομίζω ότι είναι σε ένα πολύ ικανοποιητικό στάδιο».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος:
«Σε βγάζει εκτός ρυθμού και κλίματος. Έχουν μείνει πέντε αγωνιστικές και νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι χάσιμο χρόνου για εμάς και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε και θα διατηρηθούμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Καλό θα είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Για όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x