Κύπελλο Ελλάδας

Την επόμενη Τετάρτη η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου

Ο Παναθηναϊκός και επτά ακόμη ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1 αναμένεται να μάθουν την επόμενη Τετάρτη τον αντίπαλό τους στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην... μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας αναμένεται να μπουν οκτώ ομάδες της Σούπερ Λίγκας 1.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες που τερμάτισαν την περασμένη σεζόν από την 6η έως την 13η θέση θα μπουν την επόμενη Τετάρτη στην κληρωτίδα και θα μάθουν τους αντιπάλους τους στην 5η φάση του Κυπέλλου (όπου τα ματς είναι διπλά).

Μεταξύ αυτών θα είναι και ο Παναθηναϊκός, ενώ οι άλλες επτά ομάδες είναι οι Πανιώνιος, Λαμία, Παναιτωλικός, Λάρισα, Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη και ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 16.10.2019 και ώρα 13:30 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών που θα αγωνιστούν στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι στην 5η φάση της διοργάνωσης συμμετέχουν οι 12 νικήτριες ομάδες της 4ης φάσης, η μια ομάδα που προκρίθηκε άνευ αγώνα (Πανσερραϊκός), οι 8 ομάδες της SL1 από την 6η έως την 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της SL της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και η πρωταθλήτρια ομάδα της FL της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 (σύνολο 22 ομάδες).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x