Stoiximan Super League

Αύριο μπαίνει ο Κάτσε, δεν προλαβαίνει Λεβαδειακό ο Μουνιέ

Οι δύο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Αύριο θα δοκιμάσει να προπονηθεί ο Αλβανός μέσος, δεν προλαβαίνει τον Λεβαδειακό ο Γάλλος μεσοεπιθετικός.

Με τους Αντονί Μουνιέ και Εργκούς Κάτσε να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε σήμερα (20/9) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την κυριακάτική αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Θεραπεία ξεκίνησε ο Κώστας Αποστολάκης, ο οποίος έχει ένα αιμάτωμα στο ορθό μηριαίο και θα μείνει εκτός δράσης για μία εβδομάδα.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός με δεδομένο ότι έχει χάσει πολλές προπονήσεις, δύσκολα θα προλάβει και το παιχνίδι με τους Βοιωτούς. Από την άλλη, πιο ελπιδοφόρα είναι τα μηνύματα για τον Αλβανό μέσο, ο οποίος θα δοκιμάσει να μπει αύριο στο κανονικό πρόγραμμα και εκτός απροόπτου θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και διπλό με έμφαση στην τακτική. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό με την Κ19 έκαναν αποφόρτιση, ενώ η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18.30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x