Ισπανία

Αυτά είναι τα ζευγάρια στη φάση των «16» του Κόπα Ντελ Ρέι

Πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη η κλήρωση από την οποία προέκυψαν τα οκτώ ζευγάρια της φάσης των «16» του κυπέλλου Ισπανίας!

Γνωστά έγιναν τα ζευγάρια για τη φάση των «16» του φετινού Κόπα Ντελ Ρέι!

Παρά το γεγονός πως δεν βγήκε κάποιο μεγάλο ντέρμπι από την κληρωτίδα, αρκετά είναι τα ενδιαφέροντα παιχνίδια που θα παρακολουθήσουμε στην φάση των «16» του κυπέλλου Ισπανίας.

Η περσινή νικήτρια της διοργάνωσης, Μπαρτσελόνα, θα αντιμετωπίσει τη Λεβάντε, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης θα βρει απέναντί της την συμπολίτισσα Λεγκανιές, η οποία την είχε αποκλείσει πέρσι στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης . Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα «κοντραριστεί» με την Τζιρόνα και η Σεβίλλη με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Τέλος, τη φάση των «16» συμπληρώνουν τα ζευγάρια Χετάφε – Βαγιαδολίδ, Μπέτις – Ρεάλ Σοσιαδάδ, Σπόρτινγκ Χιχόν – Βαλένθια και Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ.

Τα παιχνίδια θα είναι διπλά, με τον πρώτο γύρο να είναι προγραμματισμένος για τις 8,9,10 Ιανουαρίου, ενώ οι επαναληπτικοί θα λάβουν χώρα μία εβδομάδα αργότερα (15-16-17 του μηνός). Αξίζει να σημειωθεί πως από αυτή τη φάση της διοργάνωσης και μετά, θα χρησιμοποιηθεί και το VAR.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:
inner

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x