Γενικά

Αυτές είναι οι ομάδες του Kόπα Άφρικα

Συμπληρώθηκε το παζλ των 24 ομάδων που θα λάβουν μέρος στο Κόπα Άφρικα που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Παρθενική συμμετοχή για Μαδαγασκάρη, Μαυριτάνια και Μπουρουντί.

Συμπληρώθηκε το παζλ των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το... ραντεβού στην κορυφαία διοργάνωση της Αφρικής θα δώσουν 24 ομάδες και υπάρχουν ορισμένες εκπλήξεις. Για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα δώσουν το παρών τρεις ομάδες (Μαδαγασκάρη, Μαυριτανία, Μπουρουντί). Αντιθέτως, εκτός έμεινε το Τόγκο των Αντεμπαγιόρ, Ρομαό, Ντοσεβί αλλά και το Γκαμπόν του Ομπαμεγιάνγκ.

Αναλυτικά οι χώρες που θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση:

Αίγυπτος (σσ. διοργανώτρια), Αλγερία, Ανγκόλα, Μπουρουντί, Καμερούν, Ακτή Ελεφαντοστού, Γκάνα, Γουινέα, Γουινέα Μπισό, Κένυα, Μαδαγασκάρη, Μάλι, Μαρόκο, Μαυριτανία, Ναμίμπια, Νιγηρία, Σενεγάλη, Ουγκάντα, Τυνησία, Ζιμπάπμουε, Λ. Δ. Κονγκό, Τανζανία, Μπενίν, Νότια Αφρική.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου, ενώ θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου και θα διεξαχθεί σε πέντε διαφορετικές πόλεις της Αιγύπτου. Οι 24 ομάδες θα χωριστούν σε έξι ομίλους των τεσσάρων, οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα περάσουν απευθείας όπως και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x