Champions League

Αυτή είναι η επίσημη μπάλα του Champions League 2019-20

H Adidas έχει σχεδιάσει την επίσημη μπάλα για τη φάση των ομίλων του Champions League 2019-20.

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση σηκώνει αυλαία σήμερα και η επίσημη μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί στη φάση των ομίλων είναι ξανά προϊόν της Adidas. Η εντυπωσιακή μπάλα φέρει πάνω της σε λευκό χρώμα τα αστέρια του Champions League, όπως πάντα, και το υπόλοιπο μέρος της είναι πολύχρωμο με παραδοσιακά χρώματα του UEFA Champions League.

Η μπάλα σχεδιάστηκε με σκοπό να αποδώσει το πάθος των ποδοσφαιριστών και των απανταχού φίλων της «στρογγυλής θεάς» για τον «βασιλιά των σπορ» και την κορυφαία διοργάνωση συλλόγων στον κόσμο.

Ένα μείγμα από μπλε, πορτοκαλί και κίτρινο συθέτουν τα χρώματά της, ενώ τα διάσημα αστέρια είναι κατά τι μεγαλύτερα σε μέγεθος, με μαύρα περιγράμματα.

Η υφή της μπάλας έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να αυξήσει την ακρίβεια στις επαφές των παικτών, ενώ βελτιώθηκε και η πιθανότητα απορρόφησης νερού.

Η συγκεκριμένη μπάλα θα χρησιμοποιηθεί μόνο στη φάση των ομίλων, καθώς η Adidas θα σχεδιάσει καινούρια για τις νοκ-άουτ αναμετρήσεις, μέχρι και τον τελικό της Κωνσταντινούπολης στις 30 Μαΐου.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x